Corbie Mol Corbie Geel Corbie Lommel Corbie Lommel Ring
Mol Geel Lommel Lommel Ring
NL UK

Regio Geel

Toerisme en omgeving rond Geel

Corbie Geel bevindt zich op de Markt van Geel. Deze stad ligt in de Vallei van de Grote Nete, temidden van de Kempen. Naast de vele culturele bezienswaardigheden, is er ook heel wat groen te ontdekken in deze stad. De verschillende kerken ( St.-Amandskerk, St- Dimpnakerk, St.-Hubertuskerk,….) en musea ( Bakkerijmuseum, Gasthuismuseum,…) zijn zeker een bezoekje waard.

Wie even rustig op adem wil komen kan in de mooie Geelse natuurgebieden terecht. Zowel binnen als buiten het stadscentrum liggen enkele prachtige natuurdomeinen, elk met hun eigen typische kenmerken. Ideaal voor een ontspannende wandeling of een aangename fietstocht. De uitgestippelde wandel- en fietsroutes voeren je langs de mooiste plekjes van Geel. Wij verhuren in het hotel fietsen aan € 10 per dag.

De stad Geel telt ruim 38.000 inwoners en is voornamelijk bekend om zijn gezinsverpleging. Het draagt daarom ook de naam "Barmhartige Stede". Het station ligt op 1,5 km. Eindhoven Airport en Antwerpen Airport zijn de dichtstbijzijnde luchthavens. Op 90 km bevindt zich de nationale luchthaven van Brussel (Zaventem). Via de E313 en de N71 is Geel makkelijk te bereiken.

Het winkelcentrum ligt in de onmiddellijke omgeving van het hotel, evenals verschillende restaurants en cafés. Naast het hotel is een kleine supermarkt. Geel is bekend door de aanwezigheid van de Thomas More Campus, alsook door de aanwezigheid van verschillende grote bedrijven.


Hotel Corbie Geel
+32 (0)14 56 33 00